Udlejning

Lad Knivholt Hovedgaard være en smuk og historisk ramme om såvel dine møder, kurser og konferencer som private fester som bryllup, fødselsdage og receptioner.

Du maler selv billedet sammen med dine kunder og gæster, vi stiller remedier og faciliteter til rådighed, i samarbejde med dig.

Mærk historiens vingesus og lad dig indfange af de smukke omgivelser og den særlige stemning, når du vælger at holde dit arrangement på Knivholt Hovedgaard.

“Park, skov, sø, stalde og lader er ideelle til teambuildingøvelser, masser af “Walk and Talk”, eller du kan kombinere dit arrangement med en rundvisning på Knivholt, hvor vi fortæller om både historien og visionerne.”  – Ulrik Bang, bestyrer

 

syd fløjen

Sydfløjen

Du ankommer til hovedbygningens flotte udlejningslokaler gennem hall’en, der i fordums tid var hovedbygningens port ind til en gårdsplads i den dengang firlængede hovedbygning. Fra hall’en er der også udgang til hovedbygningens terrasse og en dejlig kaminstue med masser af plads til overtøj.

Salen er et stort lokale på ca. 90 m2 – den udlejes året rundt til fest, kurser og meget mere. Til salen er der desuden et stort moderne fuldt udstyret industrikøkken.

Salen kan indrettes til cirka 80 personer. Fra lokalerne er der kig over hovedgårdens gårdsplads, lader og værksteder.

nord fløjen

Nordfløjen

Her finder man de gamle byrådsmøbler fra dengang, byrådssalen lå i Kommandantboligen.

Her er plads til 40 personer, hvor æresgæsten/gæsterne kan sidde på borgmesterens plads med udsigt til sine gæster. Gaverne kan stilles på det smalle bord, hvor journalisterne fra de tre mest aktuelle aviser fra dengang sad. I det tilstødende lokale er der masser af plads omkring mødebordet til buffeten. I dette rum er der en terrassedør til hovedgårdens park, hvor man kan se resterne af den gamle voldgrav og hvor man finder vores smukke påfugle.

“Byrådssalen” i nordfløjen er det perfekte og populære sted at blive viet i, ved det gamle borgmesterbord.

Med de gamle møblers opstilling er rummet ligeledes velegnet til foredrag, og det tilstødende lokale er perfekt til møder, da der er et stort mødebord.

Hovedbygningen

Der er selvfølgelig også en mulighed at du lejer nord- og sydfløjen i hovedbygningen samlet, så du har rådighed over hele hovedbygningen til dit møde / fest eller hvad du har lyst at holde.
østre lade

Østre lade

Lokalerne har et flot indgangsparti med mulighed for dekoration – meget flot garderobe og port indgang til lokalet.

Østre lade kan fungere som ét stort rum – eller opdeles med hvid foldevæg i midten. Der er både en scene og et dansegulv.

Her er plads til mere end 300 siddende eller 800 stående gæster/deltagere.

Til lokalet hører også der stort industrikøkken med service til 300 pers.

Vestre lade

I Vestre lade er der god plads, der kan være op til 1.000 siddende eller 2.500 stående gæster.

Vestre lade danner blandt andet ramme om Knivtræf, høstmarked, juletræssalg, stumpemarked, kunstudstilling, firmafester, koncerter og oktoberfest.

Vestre lade kan naturligt også kombineres til større arraengmenter med mange af de udendørs arealer der er på gården, da alle de otte store porte kan stå åbent mens man bruger laden.

 

nasturcenter

Naturcentret

Naturcentrets lokaler udlejes til undervisning, kurser, familiefester fx. barnedåb.

Naturcentret indeholder: Stort undervisningslokale, køkken og toilet. 
Som selskabslokale med plads til 60 personer, udgang til overdækket svalegang, køkken med faciliteter og service til 60 personer.

Lokalerne er beliggende på første sal, og der er etableret lift til gangbesværede. 

 

bålhytten

Bålhytten

Hytten er perfekt til hyggelige familiesamlinger, udflugter eller lejrskole. 

Ved siden af bålhytten er der lavet bålplads med bænke, vandpost og brændeskur.  

Der er stor græsplæne, hvor der er mulighed for at lave forskellige aktiviteter. Af praktiske årsager er bålhytten ikke offentlig tilgængelig, men man har mulighed for at leje den for et mindre beløb.

Bålhytten er indrettet med sovepladser på hver side og et langbål i midten. Bålet er placeret således at det hænger i kæder over et stenbelagt gulv. Bålet er udført så der er mulighed for at grille og lave snobrød. 

 

bivuakker

Bivuakkerne

Bivuakkerne på Knivholt er placeret i den vestlige ende af skoven. Der er bålplads tilknyttet bivuakkerne med justerbar rist.

De er til fri afbenyttelse af offentligheden. Så er du på cykel eller gåtur er det et oplagt sted at overnatte.

På Knivholt er der toiletfaciliteter, dog ikke bad.

 

Madpakkerum

Den gamle svinestald er indrettet til “madpakkerum” – her er der gammeldags køkken, borde og bænke samt toilet, dette står til fri disposition hele døgnet, til stor glæde for dem der benytter vores bivuaker, bålhytte eller blot vil en tur i skoven.

knivholt pladsen

Udendørs

På de cirka 12.000 m2 grønne område Knivholtpladsen øst for gården er der god plads til koncerter, cirkus, landslejre osv.

Til andre udendørsarrangementer kan gårdspladsen rumme ca. 6.000 personer.  

 

 – Vi glæder os til at se dig på Knivholt Hovedgaard.