Foreninger og frivillige

Vi kan altid bruge flere hænder i det store arbejde med at bevare og udvikle Knivholt både inde i og uden for bygningerne. Så hvis du har grønne fingre eller kan svinge en hammer, hvis du kan køre en traktor eller ved, hvordan man restaurerer gamle møbler, og hvis du samtidig har lyst til at være en del af fællesskabet omkring ”Folkets herregård”, så kan du blive frivillig. Kontakt vores bestyrer og få en snak om, hvad du kan og har lyst til at bidrage med.

Har du lyst til at spille rollespil i skoven, samler du på mønter, har du en kunstmaler i maven eller kan du se, hvordan et stykke træ skal drejes for at skabe de fineste fugle? Vi huser på Knivholt et væld af spændende foreninger, hvor medlemmerne mødes jævnligt på Knivholt for at dele deres passion med hinanden.

En del af foreningerne søger nye medlemmer og du kan læse mere om dem herunder.

Vi har plads til flere, så har du en klub eller forening, der søger efter nye rammer, er du altid velkommen til at komme op og tage en snak med os om de mange muligheder her på Knivholt.

Vi har undervisningslokaler, hyggelige rum med plads til kreativitet, værksteder, marker til hundetræning og meget, meget mere.

oasen
grave
østerlade

Knivholts Venner

Har du lyst til at engagere dig mere i selve det praktiske arbejde og udviklingen af Knivholt Hovedgaard, så kan du melde dig ind i Støtteforeningen Knivholts Venner.

 

Knivholts Venner har til formål at yde praktisk støtte til udvikling, drift og brugen af Knivholt Hovedgaard.

Foreningen medvirker til at skabe kendskab til Knivholt Hovedgaard med henblik på at skabe aktiviteter og liv.

Knivholts Venner arbejder for at skabe socialt fællesskab blandt de mange brugere – og at samle ideer og erfaringer og videreformidle disse til Knivholts bestyrelse.

Så har du lyst til at være med til at gøre noget for Knivholt eller synes du, at ideen med Knivholts Venner bare er god, så er du velkommen til at tegne dig som medlem.
Find vennerne på facebook

Kontakt

Kasserer: Mariann Jørgensen,
Vibevej 7, 9900 Frederikshavn,
30 31 01 42, vibevej7@gmail.com

knivholtsvenner.dk

smed

Smedene på Knivholt

To dage om ugen mødes smede- og maskinarbejdere på Knivholt. De hygger sig med deres gamle fag, man snakker i det fælles rum og stemningen er frisk omkring bordet. Derefter går man ind i smedjen og arbejder. 

Der er tændt op i essen og der svejses eller bankes, tillige med der fyres en frisk bemærkning af. 

Her er ingen kliker og alle er velkomne.
Smedene mødes hver tirsdag og torsdag
formiddag fra kl. 10-12

Så er du en af dem fra den tid
eller har du interessen i det gamle fag

– kig op og vær med.