Foreninger på Knivholt

Foreninger der giver Knivholt liv

På Knivholt sætter vi en stor glæde i at huse foreninger, og vi har heldigvis en masse forskellige foreninger der bruger gården og den omliggende natur her på siden kan du se nogle af dem. 

Måske er der en forening du syntes er spændende og gerne vil være med i så tag endelig kontakt til dem.
Er du selv en del af en forening der kunne tænke sig at høre om mulighederne på Knivholt er du meget velkommen til at kontakte os og høre hvilke muligheder der er for at netop din forening kan blive en del af foreningslivet på Knivholt. 

Foreninger giver netværk og nogle at dele interesser med, det giver liv og inspiration derfor er vi meget glade for at kunne huse mange forskellige foreninger her på Knivholt.  

Frederikshavn Jagtforening

  

Frederikshavn Jagtforening

 

Knivholt Bilaug

Knivholt Bilaug

Knivholt Bilaug er en biavlerforening, som kan byde på en række spændende aktiviteter indenfor biavl. Har du lyst til at stifte bekendtskab med biavl, tilbyder foreningen et begynderkursus, som kan give dig redskaberne til en god start indenfor faget. Her har du også mulighed for at møde andre med samme interesse. Det sociale i foreningen vægtes højt, og både nye og gamle biavlere mødes tit ude i skolebigårdenm hver der er rig mulighed for at udveksle erfaringer og lære nyt, samt få sig en kop kaffe og et stykke brød – med frisk honning. Medlemmerne af foreningen mødes også til en række arrangementer, eksempelvis til det årlige julearrangement eller høstmarked.

Alle interesserede er meget velkomne til at kontakte foreningen for mere information.

www.knivholtbilaug.dk

 

Trædrejergruppen

 Trædrejergruppen

Træværkstedet på Knivholt bruges først og fremmest af en gruppe ældre borgere, der alle har tredrejning som deres store interesse. Man mødes på værkstedet mandag og onsdag formiddag. Der er pt. 10 brugere tilknyttet værkstedet, hvor der rådes over 7 drejebænke samt diverse træarbejdnings maskiner. Man er for tiden ved at få formaliseret et regelsæt omkring foreningen – samt fastsættelse af brugerbetaling. 

 Kontakt: Willy tlf: 22267432

 

 

 

 

Kreastedet

 

Kreastedet

Kreastedet er en forening, hvis formål er at fremme gamle håndværk. Vi samles i mindre kredse, hvor forskellige former for håndarbejde dyrkes (pt. vævning, patchwork, broderi, strikning etc.) i gamle, som nye former, med nye teknikker og emner.

De enkelte kredse holder møde en fast dag om måneden i vores lokale på Knivholt. Derudover har vi fællesarrangementer, som f.eks. kan være foredrag, workshop eller udflugt.

 www.kreastedet.dk

 

 

 

 

 

Teglværkskovens Græsningslaug

Teglværkskovens Græsningslaug

NATURPLEJE – FÆLLESKAB – KVALITETS KØD

Teglværkskovens Græsningslaug er en del af Knivholt Hovedgård i Frederikshavn.

Laugets kvier sørger for, naturpleje i Teglværkskoven og medlemmer får motion, frisk luft og kvalitetskød.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Frederikshavn Møntsamlerforening

Mødelokale:
Knivholt Hovedgaards  Nordfløj  “Byrådsal”.

Klubbens mail: numismatisk@hotmail.com

mere info

Smedene på Knivholt

 

 

Knivholt Smedelaug

Formand Erik Andersen

mobil: 29 24 81 48

 

Dansk Terrier Klub

Dansk Terrier Klub

kontakt;

Mai-Britt Jensen 2891 1815

dtk-14@outlook.dk

https://kreds14.dansk-terrier-klub.dk

Dansk Ornitologisk Forening - Frederikshavn

Dansk Ornitologisk Forening – Frederikshavn

 

 

 

Robin Hood på Knivholt

Robin Hood på Knivholt

Paletten

 

Kunstforeningen Paletten

Er en lille gruppe af folk med interesse i at male, og har eksisteret i næsten 30 år. Vi har haft udstillinger på Sæbygaard tilbage i 2010-2012, og den seneste udstilling var på Knviholt.

Vi tager på kunstkurser både med maleri og keramik. Vi maler ikke med Oliemaling. Det vi lærer deler vi med hinanden. Palletten har til huse i Det kreative rum på Knivholt, torsdag fra kl. 15-18.

Formand, Margrethe Nielsen, 24671324

 

 

Herregårdens Bjesklaug

 

Herregårdens Bjesklaug 

Herregårdenes Bjesk Laugs formål er at udbrede kendskab til bjesk, ved at finde urter og bær i naturen og fortælle om, hvordan de kan bruges til bjeskfremstilling. Lauget er basseret på frivillighed og er en levenede, dynamisk forening med et stort engagement og interesse for bjesk.

Sammenhold og fællesskab spiller en stor rolle for bjesklaugets eksistensgrundlag.

 www.bjesklaug.dk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Landbosenior

Vendel Buerne

Find os på facebook

Formand:
Lasse Skoven Bredahl – 53565198

De små hundes klub på toppen

Formand:

Hanne Nielsen mobil 20 28 91 18

 

 

Hundeførerforening Vendsyssel

Hundeførerforeningen Vendsyssel er en forening, der dyrker hundesport og træner DKK´s lydighedsprogram. Vi har tre hold med hvalpe hvert år, og bruger kun positiv forstærkning i vores træning.  

 

 

Formand Vibeke Laulund

 

 

Museet Sognefogedgården - Håndarbejdslauget

Håndarbejdslauget på Museet Sognefogedgården mødes ofte. Vi roder og studerer det gamle tøj i museets magasiner, vi lærer om håndarbejdet dengang, tager på ture, laver udstillinger, laver ting til museets butik, syr kostumer til skoletjenesten på museet, er behjælpelig med gode råd og evt. syr kustumer til de frivillige på museet og vi er med i skoletjenesten på både Museet Sognefogedgården og Knivholt. 

Det sociale er vigtigt for os, og vi får altid vendt verdenssituationen. 

Kontakt:  Anette Jørgensen 60190489

facebook

Sognefogedgården.dk

Hundenørderne

En lille privat forening, hvor hunden er samlingspunktet. Vores fokus er på lydighedstræning.

Hundetræning
Kontakt: Brian Morgen – 28952181